Om företaget

Skriven av Super User

NL e-Consulting startades i april 2014 och drivs av Niclas Liljefjäll.

För närvarande är vi åtta personer som arbetar på NL e-Consulting - Niclas Liljefjäll, Ingela Persson, Urban Olofsson, Kent Westerlund, Carina Ingebrigtsen, Ellinor Jonsson, Tina Liljefjäll samt Ida Edsvik.

Ingela är auktoriserad redovisningskonsult med över 30 år i redovisningsbranschen där hon också ägt och drivit det anrika KEMY Ekonomi & Redovisning AB i många år. Urban är närmast en klenod i branschen och stöttar oss med bl a bokslut/årsredovisningar och deklarationer. Niclas och Kent har båda lång erfarenhet från tidigare anställning hos Skatteverket och arbete med redovisning samt eget företagande. Carina har många års erfarenhet från Deliotte i Hoting och KEMY i Strömsund. Ellinor har många års erfarenhet i redovisningsbranschen, också hon från KEMY i Strömsund. Tina är anställd från mitten av nov 2019 och Ida är vårt senaste tillskott sedan mitten av dec 2020.

Vi har kunder i många olika branscher, t ex hotell och restaurang, bygg, bilverkstad, fastighet, skog, mekanisk verkstad, föräldrakooperativ, konsultföretag, IT-företag, hälso- och friskvård mm.

Från och med år 2016 har vi också ett kontor i Östersund där vi finns en dag i veckan just nu. Vi delar lokaler med Björnberget Bygg AB på hemvägen 28.

Från början av år 2018 övertog NL e-Consulting i Strömsund AB verksamheten från KEMY Ekonomi & Redovisning AB och tredubblade då sin verksamhet.

 

Referenskunder:

Björnberget Bygg AB, Östersund. Vinnare år 2017 av Di's Gasellpris för bästa tillväxt i Jämtlands län

Hotel Nordica i Strömsund AB

Torsängs Föräldrakooperativ Ek.för

m.fl.

 

Dataskyddspolicy

 

  1. Ansvarigt företag

 

 

 

  1. Insamling och användning av personrelaterade uppgifter

 

 

 

 

 

 

  1. Information, rättelse och radering av uppgifter

 

 

NL e-Consulting i Strömsund AB

Bredgårdsgatan 4

833 35 Strömsund

Org.nr 556999-3289

Tel. 0670-135 70

E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Tänk på att det kan förekomma lagstadgad lagringsskyldighet för många av de uppgifter vi behandlar I våra uppdrag så innan eventuell radering sker bör det säkerställas att radering kan göras eller att lagring på annan plats annars ordnas.

 

Invändningar mot NL e-Consultings insamling, bearbetning eller användning av dina uppgifter kan också göras genom att inge klagomål till Datainspektionen.